Laurent Louyet stelt nieuw shirt Badmintonteam Halle ’86 voor

Laurent Louyet, eigenaar en zaakvoerder van Groupe Louyet, kreeg als eerste het nieuwe shirt van BTH ’86 in handen. BMW L. Louyet prijkt vanaf heden op de voorzijde van ons wedstrijdshirt. Het premium automerk uit Beieren zal ook nadrukkelijk te zien zijn op de wedstrijdboarding tijdens de thuiswedstrijden van alle competitieploegen.

Laurent gelooft sterk in lokale verankering en werd met veel plezier hoofdsponsor van onze club tot 2023. Voor de 2de editie van de Crystalstick International werd er zelfs een BMW X3 30e Plug-In Hybride in een ‘BTH ’86 jasje’ gestoken die het hele toernooiweekend voor Sportcomplex De Bres in Halle zal opgesteld staan.

De Groupe Louyet bestaat uit 9 concessies – 5 BMW dealerships, 3 MINI dealerships en 1 BMW Motorrad dealership – en zette in januari 2019 zijn eerste stappen in Vlaanderen met de overname van de BMW & MINI concessie ‘Vandeperre’ in Sint-Pieters-Leeuw. Het clubbestuur wil Laurent Louyet uitdrukkelijk bedanken voor het vertrouwen en de ondersteuning van dé Halse badmintonclub.

 

Laurent Louyet BMW L. Louyet Sint-Pieters-Leeuw badminton Halle BTH '86 Badmintonteam Halle '86 Crystalstick International badminton tournament