Start terugronde VVBBC interclub competitie

Na een korte winterbreak, begint dit weekend de terugronde van de VVBBC interclub competitie! Hieronder vind je een overzicht van de huidige stand van zaken per ploeg:

Herenploegen

Halle 1H: In eerste provinciale strijdt onze eerste herenploeg om promotie met De Treffers! Momenteel bevinden ze zich slecht op één punt van de De Treffers, met nog 6 matchen voor de boeg. De race is nog helemaal open.

Halle 2H: Helaas was de heenronde geen succes voor Halle 2H, met slechts 3 punten uit 5 wedstrijden. Den Dijk leidt overtuigend in deze poule en lijkt op weg naar een snelle terugkeer naar 1e provinciale. Halle 2H moet vooral Bamadi & Merchtem achter zich laten om degradatie te ontlopen.

Halle 3H: Halle 3H staat op een gedeelde derde plaats, slechts één punt verwijderd van Tienen op de tweede plek. In deze reeks (4e provinciale) lijkt er wel een mirakel nodig om Drop Merchtem van de promotie af te houden.

Halle 4H: Deze ploeg, samengesteld uit ervaren rotten en nieuwe competitiespelers, staat op de zesde plaats, met Dropshot en BIBC kort achter zich. Kan de ploeg zijn draai vinden in het eerste seizoen in 5e provinciale?

Damesploegen

Halle 1D: In de tweede provinciale klasse bevindt onze damesploeg zich op een gedeelde 5e plaats. Het spannende is dat het verschil tussen plaats 3 en plaats 8 slechts vier punten bedraagt! De strijd is nog volledig open, en alles is mogelijk voor onze getalenteerde dames!

Gemengdeploegen

Halle 1G: In de eerste provinciale klasse bevindt Halle 1G zich op gelijke hoogte met Tienen 1G. Op 28 april staat er een cruciaal duel gepland in Tienen. Wordt deze ontmoeting de sleutel tot het kampioenschap? Wij houden het met argusogen in de gaten!

Halle 2G: Na de heenronde blijft Halle 2G met slechts één punt als laatste over in 3e provinciale. De vraag is nu: kunnen ze het tij nog keren en degradatie afwenden? Het behalen van punten tegen BIBC en BaZo wordt cruciaal voor deze missie!

Halle 3G: Met 3 punten verzilverd in de heenronde staat Halle 3G op de 6e plek, en laat daarmee Lob en BaZo achter zich. Boven hen staan 3 ploegen met 8 punten. Kan Halle 3G aansluiting vinden met de rest van de middenmoot?

Veel succes aan alle ploegen!