Ledenfeest 2024

Beste leden,

Het is weer tijd om samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap tijdens ons ledenfeest! We nodigen jullie graag uit om deel te nemen aan een middag vol plezier en activiteiten op zondag 26 mei van 12.00 tot 17.00 uur in de cafetaria van de Bres.

Inschrijven via: https://forms.gle/jtGqkpH9yukMwe7h9

Uiteraard is de zaal om 18:00 beschikbaar om te badmintonnen.

Wat staat er op het programma?

Gezelschapsspellen: Bereid je voor op een middag vol plezier en uitdaging met een breed scala aan gezelschapsspellen. We nodigen ook iedereen uit om leuke spellen mee te nemen indien jullie er zouden hebben.

Speeltuin: Bij mooi weer is de speeltuin beschikbaar voor de kleintjes om zich uit te leven.

– Lekker eten: We hebben Hamburgerkraam Jos&Nina ingeschakeld om jullie te voorzien van verschillende soorten heerlijke hamburgers. Na inschrijving ontvangt elk lid 2 bonnetjes die kunnen worden ingewisseld bij het kraam.

Drankjes: Er zal ook een assortiment drankjes beschikbaar zijn voor alle aanwezigen (inbegrepen in de inschrijving).

Om ervoor te zorgen dat we alles goed kunnen organiseren, vragen we jullie vriendelijk om je vooraf in te schrijven via dit formulier. https://forms.gle/jtGqkpH9yukMwe7h9

Gelieve ook vooraf €10 per persoon te betalen om je inschrijving te bevestigen. Dit kan worden overgemaakt op het rekeningnummer van de club (BE84 9731 8018 9759) met vermelding van “ledenfeest” en je naam.

Kinderen van 0 tot 3 mogen gratis mee!

Inschrijven kan tot 15 mei, zodat we tijdig de nodige regelingen kunnen treffen

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen voor een gezellige dag samen! Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met sportieve groeten,

Het bestuur