BTH ’86 breidt clubwerking uit

Onze club telt sinds dit seizoen meer dan 200 leden, historisch. Nooit eerder behaalde het badminton in Halle zo’n groot ledenaantal.
Dit cijfer brengt echter ook heel wat werk met zich mee om alles in goede banen te leiden. Op dit moment wordt dit gedragen door een vijfkoppig bestuur en een aantal vrijwilligers die helpen op de toernooien en events.

Gezien de gezonde ambitie en de steun van sponsors zoals Blue Note Pub, Argenta Alsemberg – Dworp, Crystalstick Beer én BMW L. Louyet zijn we als bestuur zeker dat er een goede basis aanwezig is om deze club naar ongekende hoogtes te tillen. Om dit mee te realiseren zijn we op zoek naar gemotiveerde leden voor onze nieuw opgerichte werkgroep die samen met de Raad van Bestuur verantwoordelijk wordt voor de dagelijkse werking van de club.

Wie zoeken we?

  • Je bent lid van de club of nauw betrokken als ‘mama-‘, ‘papa-, ‘broer-‘ of ‘zus van-‘ (deze opsomming is niet limititatief);
  • Je bent gemotiveerd om één of meerdere events per seizoen in goede banen te leiden door bvb. een deel van de organisatie op jou te nemen of mee te werken tijdens de activiteit ;
  • Je bent kritisch, maar komt ook met oplossingen. Met een sloophamer bouw je namelijk geen huis. ;
  • Je kan af en toe een vergadering bijwonen om de zaken concreet te bespreken. We doen het graag efficient, dus marathonmeetings en wekelijks overleg is er – gelukkig – niet bij.
  • Je zet je in voor de recreatieve spelers, jeugdwerking en de competitieploegen. Wij zijn namelijk één grote familie.

Herken je je hierin en heb je zin om in een positieve en leuke sfeer mee te werken aan een succesverhaal – dat je zelf mee zal schrijven – mail dan even via het contactformulier.

We danken je alvast voor je inzet!

 

Badminton Halle Badmintonteam Halle '86 clubwerking BTH '86 organisatie events raad van bestuur