Competitispelers hervatten de trainingen – Aanpassing registratie speelmomenten

Vanavond om 18u hervatten onze competitiespelers de training. Zij zullen vandaag zaaldeel C bezetten terwijl onze recreatieve spelers op zaaldeel A én B terecht kunnen. Beide groepen spelen vanavond van 18u tot 20u30 in het stedelijk Sportcomplex.

Vanaf woensdag 2 september wordt er een ander reservatiesysteem toegepast. De link kan je hier terugvinden.
De bestaande afspraken veranderen niet. Na een maand activiteit binnen dit tijdelijke regime is het duidelijk dat onze leden de regels respecteren. We vertrouwen er dus op dat dit ook de komende weken het geval zal zijn.
Competitiespelers die in de wedstrijdselectie zitten van één van de 6 competitieploegen en begeleidende officials hoeven uiteraard niet te reserveren voor de respectievelijke wedstrijddag.

Daarnaast is het voor competitiespelers mogelijk om op woensdag aan sessie 1 – van 19u30 tot 21u – OF aan sessie 2 – van 21u tot 22u30 – deel te nemen. Recreatieve spelers en competitiespelers kunnen dit ook op zondag in twee sessies, van 18u tot 19u15 en van 19u15 tot 20u30.