Competitiespelers en recreanten BTH ’86 krijgen bijkomende coaching

Vanaf zondag 30 augustus krijgen de competitiespelers van Badmintonteam Halle ’86 bijkomende coaching. Van 18u tot 20u wordt er op zaaldeel A training gegeven aan de spelers van de 6 competitieploegen. Zaaldeel B én C worden van 18u tot 20u30 voorbehouden voor onze recreatieve spelers. Wanneer er op zondag competitie wordt gespeeld door 1G, 1D en/of 3H wordt er voor de training uitgeweken naar zaaldeel B.

Ook onze recreatieve spelers krijgen dit seizoen opnieuw twee extra coachingsessies van 4 lessen, dus 8 speelavonden. Deze data worden zo snel mogelijk gecommuniceerd wanneer de schema’s zijn opgemaakt.

Sportcomplex De Bres Badmintonteam Halle '86 training coaching begeleiding competitiespelers recreatieve spelers recreanten