Révvi nieuwe partner Crystalstick International

Révvi, dé referentie in sportverzorging, is de nieuwe partner van de Crystalstick International. Het internationale badmintontoernooi dat sinds 2019 georganiseerd wordt in Sportcomplex De Bres krijgt zo bijkomende ondersteuning om ook in de komende seizoenen verder te groeien. “Naast hoofdsponsor Crystalstick zal ook Révvi zich de komende seizoenen aan ons toernooi verbinden. In tijden waarin er economisch gezien nog maar weinig zekerheden zijn, is het belangrijk om te kunnen rekenen op betrouwbare partners.” zegt sponsorverantwoordelijke Kevin Van Cutsem. “Ook de leden van BTH ’86 zullen van dit partnership kunnen genieten gezien Révvi voor hen een exclusief aanbod voorziet.”

De volgende editie van de Crystalstick International vindt plaats op 13 & 14 februari 2021.

 

Révvi partnership Crystalstick International BTH '86 Badmintonteam Halle '86 Sportcomplex De Bres Halle Stad Halle