BTH ’86 organiseert na jaren afwezigheid opnieuw een eetfestijn

Badmintonteam Halle ’86 beleefde een druk weekend door de organisatie van zijn eerste eetfestijn in meer dan 7 jaar. Naast heel wat leden, hun familie en vrienden, kwamen ook Hals burgemeester Marc Snoeck, schepenen Louis Van Dionant en Johan Servé en gemeenteraadslid Wim Demuylder een hapje eten. BTH ’86 wil ook alle medewerkers bedanken die alles mee in goede banen hebben geleid. Daarnaast ook nog een woord van dank voor onze sponsors BMW Louyet, Proxy Delhaize Essenbeek en Winespot voor hun aanwezigheid en het schenken van tombolaprijzen.

Winnende tombolanummers

De prijzen kunnen opgehaald worden tijdens de speeluren van de club in Sportcomplex De Bres of via onze secretaris Kevin van Cutsem door een mailtje naar kevin@badmintonhalle.be Volgende tombolanummers slepen een prijs in de wacht:

 • Hoofdprijs: €100 shoppingtegoed bij Proxy Delhaize Essenbeek
  Nummer 97
 • MINI Louyet-pakket: 2 shirts en paraplu
  Nummer 189
 • MINI Louyet-pakket: 1 shirt en paraplu
  Nummer 190
 • Tommy Hilfiger brillendoos
  Nummer 281
 • Tommy Hilfiger brillendoos
  Nummer 85
 • Winespot cadeaubox met twee flessen wijn
  Nummer 24
 • Winespot fles witte wijn
  Nummer 219
 • Winespot fles witte wijn
  Nummer 15
 • Glazenset Codorniu – 4 champagneglazen
  Nummer 7
 • Glazenset Codorniu – 4 champagneglazen
  Nummer 210
 • Set van twee bierglazen Cornet & kaartspel
  Nummer 114
Eetfestijn Badmintonteam Halle '86 Jeugdcentrum Stroppen