Wijziging structuur in RvB & AV voor BTH ’86

BTH ’86 officialiseerde voorbije week een aantal statutenwijzigingen waarbij zowel de samenstelling van de Raad van Bestuur als de Algemene Vergadering veranderd.

Raad van Bestuur

In 2017 nam Thomas Decamps de rol op van voorzitter & penningmeester binnen de Raad van Bestuur van de club. Hij voerde die taak met veel toewijding uit en zorgde mee voor de groei en de uitbouw van de Halse badmintonvereniging. Thomas geeft zijn mandaat van voorzitter na 5 jaar door aan Niels De Witte die ook al sinds 2017 bestuurslid is. Sander Scheurwater neemt de taken van penningmeester over.
De club wil Thomas bedanken voor zijn jarenlange inzet binnen deze twee functies.

Het bestuur werd eerder al uitgebreid met Bram Verkens (Recreantenverantwoordelijke) en Nias Devalckeneer (Competitieverantwoordelijke). Arno De Witte (Jeugdverantwoordelijke) en Kevin Van Cutsem (Secretaris & Communicatie- & Sponsorverantwoordelijke), beide ook al sinds 2017 in functie, blijven actief in deze rol.

Algemene Vergadering

Annick Jenquin en Wim Demuylder, mede-oprichters en bestuursleden van BTH ’86 van 1986 tot 2017, nemen ontslag uit de Algemene Vergadering. Zij worden opgevolgd door Thomas Decamps, Joke Matthieu, Frauke Behets, Tim Demuylder en Maxime Deryck. Daarnaast is ook de voltallige Raad van Bestuur lid van de Algemene Vergadering.