ASL wordt officiële kledingpartner BTH ’86

ASL Sport & Spel wordt de officiële kledingpartner van BTH ’86. De racketshop uit Aarschot is al enkele jaren één van de toonaangevende leveranciers van badmintonmateriaal en verdeler van grote merken zoals Yonex, FZ Forza en Victor. BTH ’86 werkte de voorbije seizoenen samen met Jako Sportswear voor zijn teamkledij en trekt die samenwerking voor de komende drie seizoenen nu ook door met ASL als leverancier. Daarnaast zal hun racketshop ook fysiek aanwezig blijven tijdens de Castaar International en kunnen onze leden met een exclusieve korting bij hen terecht voor de aankoop van kledij, schoenen, zakken, etc. ASL zal ook te zien zijn op de wedstrijdboarding bij alle thuiswedstrijden van BTH ’86.

ASL Racketshop partner Badmintonteam Halle '86 BTH '86 badminton sportshop clubkledij Jako