Twee keer zilver voor BTH ’86 op VVBBC Cup Tienen

De eerste afspraak van het seizoen voor onze jeugdspelers stond voorbije zaterdag op de agenda. In Tienen kwamen 7 BTH ’86-spelers in actie.

Nieuwe lichting

Drie van onze zeven jeugdspelers kwamen voor het eerst in actie op een jeugdtoernooi en betaalden bijgevolg leergeld. Aline, Rowan en Robbe speelden echter wel een aantal sterke partijen waar ze terecht trots op mogen zijn en die perspectieven bieden voor de toekomst.

Sterke prestaties

Ruben Verkens behaalde na 3 zeges in de poulefase de kwartfinale. Samen met Alexim Nerinckx werd er stevig gedubbeld in het JD U11, maar daar werd – echter heel nipt – geen kwartfinale behaald. Alexim knalde op zijn beurt ook in de poulefase en bereikte net als Ruben ook de kwartfinale.

De zus van Ruben, Lotte, behaalde een tweede plaats in het meisjes minibad. Leah Scheurwater werd met dubbelpartner Oona Degans knap tweede in het meisjes dubbel U13.

VVBBC Cup BC Tienen 2022 Kevin Van Cutsem Sander Scheurwater jeugd BTH '86 zilver jeugdtoernooi