BTH ’86 organiseert nieuwe topedite van zijn Algemene Quiz

Gisteren, vrijdag 14 september 2022, ging in zaal ‘Ons Huis’ te Dworp opnieuw – sinds de coronapandemie – de Algemene Quiz van BTH ’86 door. Het organiserend comité bestaande uit Kevin Van Cutsem en Thomas Decamps was al aan hun 8ste editie toe.

Wachtlijst

Sinds een aantal edities wordt er een wachtlijst aangelegd omdat heel wat quizploegen de weg hebben gevonden naar de Vroenenbosstraat in het tweede weekend van oktober. “Gezien de capaciteit van de zaal kunnen er 28 teams van 4 personen gezellig mee komen quizzen. Elk jaar moeten we echter een tiental ploegen teleurstellen.” zeggen Kevin & Thomas. “We zouden een grotere zaal kunnen vastleggen, maar dat zou afbreuk doen aan de charme van onze quiz.”

Eindstand – top 3

1. Van Horen Zeggen
2. Van Belle tot de 4de macht
3. Bert’s vrienden

Badmintonteam Halle ’86 wil alle deelnemers van harte bedanken, net als volgende sponsors: BMW L. Louyet, Proxy Delhaize Essenbeek, Winespot & Sound & Co. Speciale dank aan Lise Van Nerom van printshop Drukal voor de last minute service.

Algemene Quiz BTH '86 Kevin Van Cutsem Thomas Decamps zaal 'Ons Huis' Dworp