BTH ’86 kondigt met Medipartner nieuwe hoofdsponsor aan

De voorbije maanden werd er door onze commerciële cel hard gewerkt om de club mee financieel klaar te stomen voor de komende seizoenen. Met alle bestaande sponsors werd er – met succes – opnieuw onderhandeld en nieuwe sponsors werden aangetrokken om het werkingsbudget gevoelig te verhogen. Nu mogen we ook met Medipartner officieel de nieuwe hoofdsponsor aankondigen.

Medipartner is gevestigd in Braine L’Alleud en richt zich op het rekruteren van profielen voor de medische, farmaceutische en gezondheidszorgsector, via direct search of outsourcing. Dankzij deze nichebenadering hebben ze in de loop der jaren een uitgebreide talentenpool uitgebouwd, die profielen op alle ervaringsniveaus omvat. Het bedrijf kiest voor een partnership met BTH ’86 om zich te laten zien in de sportwereld, gezien een groot deel van Medipartner’s doelgroep hierin actief is. Het badminton in België is voor bedrijven nog onontgonnen terrein en kent daardoor nog heel wat groeipotentieel in het creëren van visibiliteit . Zo sponsoren zij ook dit jaar de Yonex Belgian International in Leuven.

Medipartner zal dit seizoen al te zien zijn op de wedstrijdboarding en prijkt op de voorzijde van de nieuwe shirts vanaf het seizoen ’23-’24. Er werd een overeenkomst getekend tot en met juni 2026.

 

Medipartner partnership Badmintonteam Halle '86