BMW L. Louyet verlengt partnership met BTH ’86

Opnieuw positief commercieel nieuws voor BTH ’86. Huidig hoofdsponsor BMW L. Louyet verlengt zijn partnership met de Halse badmintonclub tot en met het seizoen ’25-’26. De BMW-concessiehouder – die ook de merken MINI, BMW Motorrad, Rolls Royce en McLaren verkoopt – met de dichtsbijzijnde vestiging in Sint-Pieters-Leeuw wil ook in Halle visueel aanwezig zijn en kiest daarvoor bewust voor een nieuw partnership.

Het bedrijf met de hoofdzetel in Charleroi verdwijnt in het seizoen ’23-’24 wel van de wedstrijdshirts om plaats te maken voor een nieuwe hoofdsponsor, maar blijft prominent aanwezig op alle events en thuiswedstrijden van de club. We bedanken Pieter-Jan Scheir en Laurent Louyet alvast voor het vertrouwen in onze club.

Partnership Groupe Louyet Charleroi Halle Sint-Pieters-Leeuw Kevin Van Cutsem Laurent Louyet Pieter-Jan Scheir