Vier nieuwe officials voor BTH ’86

Badmintonteam Halle ’86 kreeg er dit seizoen vier nieuwe officials bij. Voortaan kunnen Mathis Willems, Timon Denayer, Nias Devalckeneer en Laura Buelinckx optreden als wedstrijdleider bij officiĆ«le wedstrijden.

Opleiding tot umpire

We blijven als club echter inzetten op bijscholing van onze leden om de clubwerking op verschillende vlakken te versterken. Zo hebben we bij Badminton Vlaanderen reeds aangegeven vragende partij te zijn voor de organisatie van opleidingsdagen voor officials zoals wedstrijdleiders en bij uitbreiding umpires. Wie zich nu al wil kandidaat stellen om de opleiding te volgen, kan dit hier aangeven. Meer informatie over de opleiding en de lesinhoud is te consulteren op de website van Badminton Vlaanderen.

Officials Badmintonteam Halle '86 BTH '86 wedstrijdleider umpire Badminton Vlaanderen VVBBC LFBB BWF