Badminton Vlaanderen bestraft reeksgenoot 3H

3H wint in Tervuren 

Vorige dinsdag speelde onze derde herenploeg in Tervuren en begon hiermee aan de terugronde in 4de Provinciale A.
Halle was duidelijk nog met zijn gedachten bij het feestgedruis van het weekend voordien – het Halse carnaval – en had alle moeite met de nummer laatst. Thuis ging Tervuren erg vlot voor de bijl (8-0), maar op verplaatsing waren er in 5 wedstrijden 3 sets nodig om de winnaar te bepalen. Halle trok uiteindelijk wel aan het langste eind en pakte de 2 punten na 3-5 winst.

Uitslag Nero’s Hoeilaart – Badmintonteam Halle  aangepast

Zondag 4 maart speelde 3H zijn 5de wedstrijd in de VVBBC League tegen Nero’s Hoeilaart. Zoals te lezen was in het verslag van deze wedstrijd kwam Hoeilaart aandraven met een wel erg veredelde ploeg. Achteraf bleek dat er geknoeid werd met de opstelling waarop Badminton Vlaanderen de onterechte 6-2 zege van de Nero’s ongedaan maakte en wijzigde in een 4-4 gelijkspel. 3H komt daardoor weer alleen aan kop in 4de Provinciale A.

3H winst Badmintonteam Halle badminton Tervuren Nias Devalckeneer

1H opnieuw op titelkoers

De Halse elite kwam dit weekend als enige team in actie en ontving W&L, de 2de in de stand. Een Halse zege kon de titelstrijd nieuw leven inblazen. Ploegkapitein Tim kon echter niet rekenen op een fitte kern door ziekte van Niels en Ben die overigens wel meespeelden. Tim nam het zekere voor het onzekere en riep ook 2H-speler Erwin op. 7 wedstrijden werden door Halle gewonnen. Alleen W&L’ers  Johan Vandevelde en Bart Gillis (18-21 en 10-21) konden hun dubbel winnen. Dankzij deze zege wipt 1H over W&L naar de 2de plaats en komt het op 1 punt van leider Dijlevallei.