2H deelt de punten met Drop Merchtem

1H wint in Wolvertem

Het Halse eerste team mocht vrijdagavond het weekend starten met een verplaatsing naar Wolvertem.
De heenwedstrijd werd met 8-0 gewonnen hoewel het er in 4 wedstrijden bijzonder spannend aan toe ging. Het team van kapitein Tim was dus op zijn hoede en dat bleek ook nodig; na de dubbels stonden de bordjes op 2-2. Wolvertemnaren Ivan Kropek (19-21 en 17-21 tegen Ben Boddengeen) en Wouter Claes (21-16, 12-21 en 16-21 tegen Tim Demuylder) maakten het nog spannend maar moesten toch het onderspit delven. 1H klimt opnieuw naar plaats 1 in het klassement en kan nog steeds hopen op een titel en de bijhorende promotie naar 1ste Provinciale.

Drop Merchtem houdt 2H van winst

2H ontving op zaterdagnamiddag de nummer twee uit 3de Provinciale B, Drop Merchtem. Halle kon het eerder in Merchtem niet afmaken en speelde er 4-4 gelijk. Ploegkapitein Johnny stelde maar liefst 7 spelers op en hoopte zo om de 2 punten in Halle te houden. Dat doel bleek van bij de dubbels al geen makkelijke opdracht. Erwin en 3H-speler Sander wonnen makkelijk met 21-8 en 21-10, maar tegelijkertijd verloren Johnny en Floris met 7-21 en 18-21 van David Piccarelle en Werner Cleemput. Merchtem won ook de 3de dubbel met Sam Junius en Vital Raedemaecker (8-21 en 11-21 tegen Thomas en Pieter). In de 4de Heren Dubbel wonnen Jo en Floris erg nipt van Sam Junius en Marc Van Holsbeeck – met 23-21 en 21-19 – wat de stand op 2-2 bracht. In het enkel konden enkel Erwin en Thomas hun wedstrijd winnen waardoor Merchtem opnieuw een punt pakt tegen Halle. 2H lijkt dit seizoen een pattent te hebben op gelijke spelen. De huidige balans bedraagt namelijk 1 keer winst, 4 keer gelijk en 1 verliespartij.

2H Badmintonteam Halle badminton De Bres gelijkspel VVBBC Drop Merchtem