3H sluit heenronde af op eerste plaats

Onze derde ploeg kwam dit weekend als enige in actie en mocht op zondagochtend de verplaatsing naar Hoeilaart maken. Kevin had als ploegkapitein heel wat selectiezorgen. Verschillende spelers vielen uit wegens ziekte en de opstelling moest tot driemaal toe worden aangepast. Eenmaal aangekomen in Hoeilaart bleek bij de tegenstander het omgekeerde het geval. Een zwaar versterkt Hoeilaart deed het duidelijk in zijn broek voor de competitieleider. Hun opstelling pakte echter goed uit gezien de dubbels met een 4-0 voorsprong werden afgesloten. Enkel Sander en Maarten konden nog 2 wedstrijden naar zich toe trekken waardoor er niet met 8-0 maar met 6-2 werd verloren.
Ondanks het verlies staat 3H na 5 wedstrijden nog steeds op de eerste plaats. Op dinsdag 13 maart, onmiddellijk na het Halse carnavalsweekend, wacht Tervuren. We hopen alvast dat alle spelers uitgerust raken …

Badmintonteam Halle Hoeilaart Nero's VVBBC 4de Provinciale A