Dames verliezen nipt bij seizoensdebuut

Voorbije donderdag stond er voor 1D een uitwedstrijd op het programma tegen Dropshot Rotselaar.
Verschillende dames stonden voor de eerste keer in hun badmintoncarriere op de court in een competitiewedstrijd waardoor er bij een aantal een lichte spanning aanwezig was. De dubbels begonnen aarzelend, maar met veel inzet. Het was vooral zoeken naar een goed systeem en de toe te passen tactiek, iets waar in de komende weken zeker nog op gewerkt zal worden tijdens de trainingen. In twee dubbels kon BTH ’86 de wedstrijd net niet naar zich toetrekken terwijl de overige twee verloren gingen. Een 4-0 tussenstand, die gezien het geleverde spel van de tegenstander wellicht te zwaar was. Bij de enkelwedstrijden was het echter de beurt aan Halle om met winst aan de haal te gaan. Drie wedstrijden werden gewonnen, eentje verloren. De 5-3 eindstand had op basis van de prestaties wellicht 4-4 moeten zijn. De dames zijn echter gebrand op revanche in de terugwedstrijd.

Dames damesbadminton meisjes girls Halle badminton VVBBC Badminton Vlaanderen Sportcomplex De Bres ladies 1D BMW L. Louyet