Jeugd BTH ’86 breidt uit

Om tegemoet te komen aan de grote vraag rond nieuwe lidmaatschappen bij de jeugd van BTH ’86, heeft de club beslist om een bijkomend trainingsmoment te voorzien voor de recreatieve jeugdspelers. In samenwerking met de Halse Sportdienst, werden er vrije uren gevonden in de sporthal van het GO! Technisch Atheneum Halle op amper 1 km van onze thuisbasis, Sportcomplex De Bres.

Jeugdverantwoordelijke Arno De Witte zal de ouders aanschrijven die hun kind reeds inschreven voor het seizoen ’20-’21, maar op een wachtlijst terechtkwamen. Ondertussen kunnen ook nieuwe leden zich inschrijven via het contactformulier.

Concreet 

De trainingen voor deze bijkomende groep recreatieve jeugd (alle leeftijden) zullen doorgaan op donderdag van 18u30 tot 20u in de sporthal van het GO! Technisch Atheneum Halle (Broekborre, 1500 Halle) – dit vanaf donderdag 22 oktober ’20 – en worden begeleid door coaches Dorien en Kevin.

 

Jeugd breidt uit jeugdbadminton BTH '86 Badmintonteam Halle '86 jeugd Sportcomplex De Bres Sportdienst Halle