Nationaal Toernooi: geen speelmomenten voor jeugd, recreanten en competitiespelers

Dit weekend vindt in onze Halse sporthal ‘De Bres’ het jaarlijks Nationaal Badmintontoernooi plaats.
Spelers met klassementen A tot en met C2 strijden er voor een plekje in de finale en de bijhorende geldprijs. Het toernooi is gratis bij te wonen vanuit de tribune in de sporthal of vanuit sportcafetaria ‘De Bres’. Onze club baat er ook een broodjesstand met verse broodjes, taart en cake uit! Voor een lekkere koffie of een frisse pint kan je terecht aan de bar.

Omwille van het toernooi vallen alle jeugdtrainingen op zaterdag én de speelmomenten voor recreanten en competitiespelers op zondag weg. Alle leden zijn wel welkom om op zondagavond om 20u het toernooi mee af te sluiten bij een lekkere pizza in de sportcafetaria!

Nationaal Toernooi Badminton Badmintonteam Halle Sportcomplex De Bres Stad Halle