Laatste speeldag heenronde interclub

Afgelopen weekend waren 4 teams van Badmintonclub Halle ’86 in actie. Op zaterdag behaalde Halle 1H een overtuigende 7-1 overwinning tegen Herne 3H. De dubbels werden makkelijk gewonnen, gevolgd door een meesterlijke enkelprestatie van Ben (21-1 & 21-7). Halle 3H versloeg Dijlevallei 11H eveneens met 7-1, met een epische comeback van Ignas na een verloren eerste set (12-21), eindigend in 21-13 en 21-19!

Zondag brachten uitwedstrijden minder vreugde voor Halle 4H, met een 8-0 verlies in Tienen. Later op de avond streden de dames van Halle 1D tegen Londerzeel 1D. Frauke en Sylvie wonnen overtuigend hun dubbelwedstrijden, terwijl Elke en Alyssia nipt verloren. Met twee gewonnen en twee verloren enkelwedstrijden eindigde de ontmoeting in een logische puntendeling (4-4).

Met het einde van de heenronde van de VVBBC interclubcompetitie in zicht, genieten we nu van een korte winterbreak tot 7 januari! 🏸✨