BTH ’86 viert 35 jarig bestaan

Badmintonteam Halle ’86 is in 2021-2022 aan zijn 35ste seizoen toe. Dat kunnen we uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan. De club organiseert daarom op zondag 22 mei een viering op de terreinen en in de feestzaal van JC Stroppen (Guido Gezellestraat, 1500 Halle).

Drinks & food

Zwarte & witte pensen, hamburgers, mexicano’s, frisdranken, streekbieren, … noem maar op. Elke aanwezige krijgt een aantal consumptiebonnen zodat niemand honger of dorst hoeft te lijden. Klinkt goed, niet?

Animatie

Petanque, Viking Kubb, badminton, muziek en zelfs een springkasteel zorgen voor de nodige animo.

Inschrijven

Zowel kinderen als volwassenen betalen amper €10 voor een middag vol fun en gezelligheid. Inschrijven doe je voor zondag 15 mei via het contactformulier, via kevin@badmintonhalle.be of via Whatsapp op 0497 05 90 42 door het vermelden van je naam en het aantal aanwezigen waarvoor je wenst te reserveren.

Betalen kan via overschrijving op BE84 9731 8018 9759 met vermelding van de naam waarop je reserveerde en het aantal aanwezigen.

Met dank aan onze sponsors BMW L. Louyet, Argenta Alsemberg – Dworp, Blue Note Pub Halle, ASL Racketshop, Castaar en Yonex

 

Jubileum 35 jaar viering Badmintonteam Halle '86 Kevin Van Cutsem sportclub erkende Halse sportvereniging JC Stroppen BMW Louyet Castaar Argenta Alsemberg Dworp