BTH ’86 stelt topcoach aan als hoofdtrainer competitiespelers

BTH ’86 heeft met Michael Mieszczanski een nieuwe hoofdtrainer gevonden. De Pools-Duitse coach heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de badmintonsport en is in het bezit van een door het Duits Olympisch Comité (DOSB) toegekend A-diploma.

Michael verdiende zijn adelbrieven in ondermeer Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en België. Hij was actief als assistent-coach van de Duitse nationale ploegen U15 en U19 in het Olympisch trainingcenter in Mülheim gedurende 4 jaar en coachte de universiteitsteams van Cambridge en Grenoble. Het clubbestuur is dan ook overtuigd dat de competitiespelers van BTH ’86 bij hem in goede handen zijn.

De nieuwe coach zal vanaf woensdag 8 december de trainingen leiden en zal op eigen vraag een testperiode doormaken waarna de spelers zelf hun mening en bevindingen door kunnen geven.

We wensen Michael alvast veel succes met de nieuwe rol binnen onze club.

 

Michael MIESZCZANSKI nieuwe hoofdcoach Badmintonteam Halle '86 Badminton Vlaanderen international coach DOSB German Olympic Sports Union