Doek valt over Crystalstick International

De Crystalstick International zal in 2022 geen nieuwe editie kennen onder de intussen bekende naam. De hoofdsponsor van het internationale badmintontoernooi, Brouwerij Crystalstick uit Lembeek, verlengt zijn engagement met BTH ’86 niet. Het toernooi kende 2 succesvolle edities in 2019 en 2020, maar kon in 2021 niet doorgaan wegens de Coronapandemie.

Secretaris en sponsorverantwoordelijke Kevin Van Cutsem: “We willen Crystalstick en zaakvoerder Kurt Marcelis bedanken voor de samenwerking tijdens de voorbije jaren. De brouwerij heeft onze club een mooi duwtje in de rug gegeven waardoor we verder konden groeien. We sluiten niet uit dat we in de toekomst opnieuw zullen samenwerken gezien de goeie verstandhouding tussen de bierproducent en onze vereniging.”

Badmintonteam Halle ’86 heeft reeds een overeenkomst gesloten met een nieuwe naamsponsor waardoor het internationale toernooi in Halle gegarandeerd aanwezig blijft tot en met 2024. De communicatie rond het nieuwe partnership en de toekomstplannen volgt in de komende weken.

Crystalstick BTH ‘86 International Badmintonteam Halle ‘86 Sportcomplex De Bres Badminton Halle internationaal BMW L. Louyet Kevin Van Cutsem