1G start het seizoen overweldigend

Gisteren, zondag 6 september, vond in Sportcomplex De Bres de eerste competitiewedstrijd van 1G en bij uitbreiding BTH ’86 plaats.
De spelers van ploegkapitein Kevin Van Cutsem begonnen met veel enthousiasme aan de ontmoeting. Na de heren- en damesdubbel stond Tienen BC al 2-0 in het krijt. In de enkels viel vooral de prestatie van Laura Buelinckx op die haar wedstrijd in 2 sets kon winnen. Ook Yeter Simsek, Bavo Barbé en Sander Scheurwater wonnen hun match. 6-0 en dus boeken toe voor de sympathieke bezoekers. Frauke Behets bewees ook weer dat ze het mixen niet verleerd is. Ondanks 18-21 setverlies, pakte ze nadien -samen met Kevin- vlot de wedstrijd in handen wat resulteerde in een dubbele winner met 21-12 en 21-11.

1G neemt zo de leiding in 4de Provinciale A en speelt zijn volgende wedstrijd op zondag 20 september in eigen huis tegen Kill Leuven.

 

Sportcomplex De Bres Halle BMW Louyet BTH '86 Mixploeg Gemengde competitie VVBBC Badminton Vlaanderen Crystalstick International