BTH ’86 start eerder aan het seizoen 2020-2021

Het clubbestuur heeft beslist om in het seizoen 2019-2020 niet meer in actie te komen. Gezien de sporthallen in België pas opnieuw kunnen heropenen vanaf 8 juni impliceert dit dat onze club voor amper een weekje terug zou kunnen heropstarten. De huur van de stedelijke sportinfrastructuur loopt namelijk maar tot 15 juni. Daarnaast willen we ook niet dat spelers zich moeten zorgen maken over hun en andermans gezondheid gezien er nog steeds wordt gevraagd om de opgelegde regels in acht te nemen. Je favoriete sport moet je zorgeloos kunnen beleven.

We beseffen echter dat onze 225 leden snakken naar een shuttle en racket in hun handen. Daarom starten we drie weken eerder aan het seizoen 2020-2021! Competitie-, jeugd- en recreatieve spelers zijn welkom vanaf woensdag 5 augustus in Sportcomplex De Bres en dit tijdens de gekende speelmomenten.

Traingen voor competitiespelers starten pas vanaf  zondag 23 augustus. Jeugdspelers zien hun coaches terug vanaf zaterdag 12 september.

 

Seizoen 2020-2021 Badmintonteam Halle '86 BTH '86 recreatief badminton jeugd competitie 1G gemengde ploeg Kevin Van Cutsem