Argenta Alsemberg – Dworp langer partner van Badmintonteam Halle ’86

BTH ’86 blijft ook naast het terrein werk maken van een professionelere omkadering en een degelijk uitgewerkte structuur voor zijn leden. Onze commerciĆ«le cel kwam vandaag tot een nieuwe overeenkomst met Argenta Alsemberg – Dworp. Zaakvoerders Didier Swaelens en Jelle Verschingel zijn erg enthousiast over de samenwerking van de voorbije twee seizoenen en verlengen het partnership nu zelfs tot juni 2023!

‘Sponsors als Argenta Alsemberg – Dworp zijn belangrijk voor onze club. BTH ’86 doet het de voorbije seizoenen erg goed: verschillende titels en medailles bij jeugd en competitieploegen, de succesvolle overstap van een nationaal naar een jaarlijks internationaal toernooi, de toename van het ledenaantal naar meer dan 200 leden, … . Als bestuur willen we die groei de komende jaren ook doorzetten, maar dat kost geld.’ zegt Secretaris en Commercieel verantwoordelijke Kevin Van Cutsem. ‘Badminton is in BelgiĆ« een kleine sport met beperkte budgetten. Maar dat mag onze ambities niet afremmen.’

Argenta Alsemberg Dworp Badmintonteam Halle '86 Kevin Van Cutsem Didier Swaelens Jelle Verschingel De Bres Halle badminton vlaanderen VVBBC