Promostand BTH ’86 druk bezocht tijdens Rommelmarkt Huizingen

Onze club was vandaag voor de eerste keer in zijn 32-jarig bestaan aanwezig met een promostand op Rommelmarkt Huizingen.
Heel wat bezoekers toonden interesse in onze jeugdwerking, de herfststage voor jeugdspelers, Start To Badminton en recreatief badminton voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Daarnaast namen 94 mensen deel aan onze prijsvraag. Die luidde: “Hoeveel shuttles zitten er in onze box?”.
Het antwoord hierop: 363 shuttles!

De hoofdprijs, een weekendtrip voor 2 personen (1 overnachting mét ontbijt), gaat naar Elsie De Greef. Zij wist het exacte aantal shuttles te raden!

Volgende personen winnen een gratis lidmaatschap – een heel seizoen recreatief badmintonnen bij onze club. Amber Gys gokte op 365 shuttles terwijl ook Karen Marcelis er met 360 stuks erg dichtbij was! Ook Martine De Smet ging voor 360 stuks en sleept daarmee het laatste van drie lidmaatschappen in de wacht.

Christel Behets wint dankzij haar antwoord – 359 shuttles – de geschenkbon van €25 bij de online badmintonwinkel ‘Badminton Planet’.

Alle winnaars mogen via deze weg contact opnemen met onze secretaris Kevin Van Cutsem om de prijzen in ontvangst te nemen.

Het clubbestuur dankt iedereen die onze promostand bezocht en deelnam aan de prijsvraag!

Badmintonteam Halle '86 badminton halle recreatief badminton jeugd badminton competitie Halle rommelmarkt Huizingen 2018 Kevin Van Cutsem Niels De Witte Thomas Decamps