2H zet scheve situatie recht

Zaterdag vond op de middag de tweede wedstrijd van 2H in 3de Provinciale B plaats. Halle maakte de verplaatsing naar Sint-Pieters-Leeuw waar ze het mochten opnemen tegen Leeuwse BC. Het eerste dubbelduo Diekerhof – Decamps won de eerste set met 15-21, maar ging in set 2 onderuit met 21-18. Erwin en Thomas beperkten de foutenlast in set 3 en wonnen uiteindelijk makkelijk met 12-21. In de drie daaropvolgende dubbels kwam 2H er niet aan te pas. 3-1, een weinig hoopgevende tussenstand.

Vol aan de bak bij de enkelpartijen was de boodschap! De koning van de 3-setters, Johnny Van Damme, maakte ook nu zijn bijnaam waar. Leeuwenaar Jens Convents won de eerste set met 22-20, maar kon nadien onvoldoende punten maken om Johnny nog onder druk te zetten. Setstanden: 16-21 en 16-21. Ook Thomas Decamps en 3H-speler Sander Scheurwater wonnen hun wedstrijd en hielpen Halle alsnog aan een punt. 2H neemt voorlopig stelling op een tweede plaats in het klassement.

Badmintonteam Halle gelijkspel Leeuwse BC Sint-Pieters-Leeuw sporthal Ruisbroek badminton Halle vvbbc