Sterke start van Halse competitieteams

Het voorbije weekend kwamen twee van onze drie herenteams in actie op de eerste speeldag in de Vlaams-Brabantse competitie.
1H nam het in eigen huis op tegen LoB Londerzeel terwijl 2H op bezoek ging bij Drop Merchtem.

Zeven op een rij

Onze 1ste herenploeg startte het seizoen met een thuiswedstrijd tegen het Londerzeelse LoB. Kapitein Tim en zijn team startte de voorbije edities van de VVBBC League erg aarzelend. Tijd om daar iets aan te doen, moeten ze gedacht hebben. Ondanks het verlies in de eerste dubbel ging Londerzeel vlot voor de bijl. Enkel bezoekers Jonas Van der Stighelen (18-21, 21-14 en 21-14 tegen Tom De Witte) en Hendrik Sooghen (21-18 en 21-18 tegen Tim Demuylder) konden in het enkel nog wat weerwerk bieden tegen de Halse stormram.

Een mooie start voor 1H dat met een 7-1 eindstand alvast een goeie zaak doet!

Spektakel in Merchtem

Vergeet parachutespringen, kajakken op de Niagara of  een kroegentocht door Molenbeek! Voor spanning en sensatie moet je tegenwoordig de wedstrijden van onze 2de ploeg bijwonen. In 4 van de 8 matchen moest een 3de set uitsluitsel brengen. De eerste genomineerde voor de prijs ‘Spannendste heren dubbel’ in 3de Provinciale B is die van Marc Van Holsbeek/Sam Junius en Johnny Van Damme/Floris Van Brabandt. Set 1: 21-16, maar dan! In set 2 werd er gespeeld tot 28-30 en ook in set 3 had men niet genoeg aan 21 punten, 20-22.

Uiteindelijk werden de punten gedeeld bij een 4-4 eindstand. Herne neemt voorlopig de leiding in deze reeks na winst tegen Dilbeek.

 

Competitie VVBBC Badminton Badmintonteam Halle 1986 Merchtem