BTH ’86 wijzigt speelmomenten naar aanleiding van de nieuwe maatregelen

Zoals vandaag gecommuniceerd door Minister Ben Weyts zullen binnensporten, waarbij er geen anderhalve meter afstand gehouden kan worden – zoals o.a. basket-en volleybal -, verboden worden in recreatief en competitieverband. In het badminton is het echter zo dat het enkelspel het wél toelaat om binnen de huidige maatregelen te kunnen spelen.

We hebben vanuit het clubbestuur dus de beslissing genomen om alle bestaande speelmomenten voor recreanten en competitiespelers tijdelijk te hervormen. Trainingsmomenten zoals Start 2 Badminton en de training voor competitiespelers zullen tijdelijk on hold worden gezet.

Concreet

Woensdagavond zal er als volgt uitzien:

  • Zaaldeel B én C zijn van 19u30 tot 20u30 beschikbaar voor 16 recreanten
  • Zaaldeel C is vanaf 20u30 tot 21u30 beschikbaar voor 8 competitiespelers en nog eens open voor 8 andere competitiespelers  van 21u30 tot 22u30

Het speelmoment op donderdag wordt tijdelijk geschrapt.

Zondagavond biedt volgende mogelijkheden:

  • Van 18u tot 19u10 kunnen er 24 recreanten terecht in de zaaldelen A, B én C
  • Van 19u20 tot 20u30 kunnen 24  competitiespelers komen spelen

Picktime-registratie

Je dient als speler opnieuw te registreren voor de nieuw georganiseerde speelmomenten. Inschrijven voor 2 sessies op dezelfde speelavond is niet toegestaan.

Jeugd

De jeugdtrainingen gaan nog steeds door, maar in een afgeslankte vorm. Jeugdverantwoordelijke Arno De Witte communiceert naar de betrokken ouders.

Start 2 BAdminton Competitietraining BAdmintonteam Halle '86 Sportcomplex De Bres