Brouwerij Crystalstick officiële sponsor BTH ’86 International

De Halse brouwerij Crystalstick ging met onze club een partnership aan en zal de komende seizoenen optreden als officiële toernooisponsor. De brouwerij heeft op dit moment 4 bieren, 2 ginsmaken en een likeur in het assortiment. De bieren worden gebrouwen met ingrediënten van hoge kwaliteit en kenmerken zich door de aanwezigheid van lokaal geproduceerde producten die toegevoegd worden om een unieke smaakbeleving te creëren. Zo is er het Crystalstick Rabarberbier met Hernse rabarber en de Olympic Stout – in samenwerking met zuivelbedrijf Olympia uit Herfelingen – met een infusie van lactose.

Crystalstick zal voor het eerst te zien zijn op de wedstrijdboarding tijdens de BTH ’86 International op 16 en 17 februari 2019. Alle finalisten en winnaars van de drie disciplines in alle klassementen gaan naast de geldprijs ook met een Crystalstick-pakket naar huis!

Benieuwd naar de bieren, gins en likeur van Crystalstick? Neem een kijkje op de webshop!

Crystalstick Blue Note Badmintonteam Halle '86 International toernooi badminton Halle De Bres