Badmintonteam Halle ’86 organiseert eerste herfststage

Tijdens de herfstvakantie namen 20 kinderen tussen 6 en 16 jaar deel aan de eerste herfststage van Badmintonteam Halle ’86 in Sportcomplex De Bres. De club is alvast van plan om dit initiatief in de komende seizoenen door te zetten. Jeugdverantwoordelijke Arno De Witte: “Het Hals jeugdbadminton zit alvast in de lift. Vorig seizoen wonnen onze jonge spelers maar liefst 45 medailles op regionale toernooien. Vier spelers pakten ook de eindwinst op de VVBBC Cup, het Vlaams-Brabants jeugdbadmintoncircuit. Daarom besloten we om de meest talentvolle spelers door te schuiven naar een opleidingsteam dat uitkomt in 5de Provinciale. Daar kunnen ze de nodige ervaring opdoen.” Naast de jeugd doet ook het volwassenbadminton het erg goed. Dit seizoen sloten iets meer dan 40 nieuwe recreatieve spelers zich aan bij de club.

Herfststage Badminton Halle Sportkampen Badminton Vlaanderen De Bres Sportdienst Halle