Nieuwssprokkels BTH ’86

Zaalbezetting zondag 14 oktober 2018

Voorbije zondag was het uitzonderlijk druk in onze sporthal omwille van de vele activiteiten van onze club: twee competitieteams speelden thuis, er was de laatste sessie van het Start To Badminton, de A1 jeugd had hun eerste zondagtraining én er kon vrij gespeeld worden door onze recreanten. Daardoor moesten sommige spelers even aan de kant blijven.

Enkel op zondag 14 oktober zullen er nog twee competitieteams een thuiswedstrijd gelijktijdig moeten afwerken waardoor er ‘maar’ 7 terreinen zijn voor de recreatieve spelers. In de daaropvolgende weken wordt die capaciteit echter opgetrokken en zal iedereen vlot kunnen spelen.

Geen badminton van 1 tot en met 7 oktober 2018

Er is geen speelmogelijkheid in de Halse sporthal tussen maandag 1 en zondag 7 oktober 2018. Het heeft dus geen zin om naar De Bres af te zakken. We hervatten op dinsdag 9 oktober.

Bestel de BTH ’86 clubkledij!

Je bent een nieuw lid of speelt al even binnen onze club? Wist je dat we onze eigen Erima-kledinglijn hebben? Je kan deze makkelijk – met clubkorting – bestellen via onze clubshop.

Bestellen kan nog tot en met zaterdag 1 december 2018.

6de Algemene Quiz op vrijdag 12 oktober

Op vrijdag 12 oktober om 20u vindt onze 6de Algemene Quiz plaats in zaal ‘Ons Huis’ te Dworp. Die avond zullen 25 quizteams het tegen elkaar opnemen voor een plekje aan onze Wall Of Fame.

We zijn voor die avond echter nog op zoek naar drie vrijwilligers die kunnen meehelpen met opdienen in de zaal. Gratis drank, versnaperingen én een leuke sfeer zijn jouw deel. Natuurlijk help je er ook je favoriete badmintonclub mee vooruit. Interesse? Mailen kan via deze link.

Blue Note Halle Badmintonteam Halle '86 badminton Halle Grote Markt De Bres Halle