1G nog niet op kruissnelheid

Voorbije zondag maakte 1G na 2 jaar inactiviteit zijn competitiedebuut in 4de Provinciale B. De tegenstander, Volano Grimbergen, was voor een aantal Halse heren geen onbekend team. Vorig seizoen werd er in de herencompetitie vlot van gewonnen én pakte 3H de titel in de Grimbergse sporthal. Maar een nieuw seizoen met een nieuw team in een ander competitieformat vraagt toch wat aanpassing, zo bleek.

De heren- en damesdubbel zorgden onmiddellijk voor spanning. Kevin en Thomas verloren erg nipt in drie sets (21-13, 20-22 en 19-21) terwijl ook op de andere wedstrijdcourt Volano de winst kon pakken na een driesetter. Chloe en Frauke verloren met 12-21, 22-20 en 7-21. Teleurstelling bij de Halse duo’s gezien er echt meer in zat! In het enkel pakte de thuisploeg dan weer revanche door drie van de vier wedstrijden in 2 sets te winnen. Getekend: Thomas, Bavo en Lien. In het gemengd dubbel moest er twee keer gewonnen worden om de punten in Halle te houden. Kevin en Frauke faalden niet, maar Bavo en Lien kenden ondanks een sterke wedstrijd minder geluk. Zij moesten de court verlaten met 19-21 en 17-21 setstanden.

De eerste wedstrijd van het seizoen eindigde zo in een 4-4 gelijkspel. 1G speelt zijn volgend duel op zondag 23 september om 9u30 in en tegen Zoutleeuw.

Gemengde competitie VVBBC 2018-2019 Badmintonteam Halle '86 badminton halle De Bres Stad Halle 1500