1H en 4H openen competitieweekend met klinkende zege

Veredeld 4H makkelijk voorbij Shuttles Opwijk

Het nieuwe competitieteam van onze club bestaande uit talentvolle jeugdspelers kreeg zaterdag zijn eerste wedstrijd in 5de Provinciale B voor de kiezen. Alleen moest competitieverantwoordelijke Niels voor deze ontmoeting op zoek naar drie invallers gezien een groot deel van de basisspelers aan hun trainersopleiding begon. Nias en Arno (3H) en Thierry (2H) mochten dus sneller dan verwacht hun veters knopen en de competitie-outfit aantrekken.

Spannend werd de confrontatie tegen Shuttles Opwijk helaas niet. De jonge Opwijkse selectie raakte in vier van de acht wedstrijden nooit boven tien setpunten. Enkel Maxime, de enige basisspeler van 4H, maakte het zichzelff nog moeilijk door Opwijkenaar Pol Baert een set te gunnen. Maxime won de wedstrijd uiteindelijk wel met 21-18, 20-22 en 21-7. Eindstand: 8-0!

Everbergse loopt averij op tegen Halle

1H, één van de twee promovendi in 1ste Provinciale, moest zondag op bezoek bij Everbergse BC. Ook daar bleek BTH ’86 een maatje te sterk. Everbergse verloor met een zware 0-8 en kon geen enkele set winnend afsluiten.

Badmintonteam Halle badminton Stad Halle De Bres Halle Erima Blue Note Pub Grote Markt