Blue Note Pub breit vervolg aan samenwerking met Badmintonteam Halle ’86

Blue Note Pub, de bekende pub gelegen onder de toren van de Halse basiliek, verlengt de samenwerking met Badmintonteam Halle ’86.
Deze week werd een nieuwe overeenkomst afgesloten voor 2 bijkomende seizoenen tot en met 2019-2020.

Onze club startte vorig seizoen met een nieuw bestuur en bepaalde enkele duidelijke doelstellingen om de vereniging verder uit te bouwen.
Zo starten er dit seizoen twee nieuwe competitieteams – een gemengde en een herenploeg – wat het totaal op vijf brengt. Na 2 titels bij de volwassenen is BTH ’86 actief in 1ste, 3de, 4de én 5de Provinciale Vlaams-Brabant. Ook de jeugdwerking wordt verder uitgebreid met twee nieuwe groepen die moeten zorgen voor de doorstroming naar de competitieteams. De link met de Halse pub is snel gelegd gezien ook uitbaters Dirk Van Heymbeeck en Jens Luypaert aan een echt succesverhaal werken. ‘Den Blue Note’ is wellicht het populairste café van Halle. Daar zorgen de 12 bieren van ’t vat, de verse soep en balletjes, de vele evenementen en de sympathieke bediening voor.

 

verlenging sponsor Blue Note Halse Pub Badmintonteam Halle '86 badminton De Bres VVBBC Badminton Vlaanderen