BTH ’86 vertrekt op stage naar Luxemburg

Als deel van de voorbereiding van het seizoen 2022-2023 voorziet BTH ’86 een buitenlandse stage in Luxemburg. Deze gaat door op zaterdag 3 & zondag 4 september ’22. De focus ligt met oefenwedstrijden tegen lokale clubs niet enkel op het sportieve, maar er wordt ook aandacht besteed aan het versterken van het team en clubgevoel. Daarom zal de stage niet alleen open staan voor onze competitiespelers, maar zijn ook jeugd- en recreatieve spelers van harte welkom om mee de stage te beleven.

Eenmaal alle concrete afspraken met de Luxemburgse clubs, hotel en de busmaatschappij zijn gemaakt, kan je een update verwachten op onze website. Heb je reeds vragen, dan kan je terecht bij onze secretaris Kevin Van Cutsem via kevin@badmintonhalle.be of 0497 05 90 42.

Hou intussen al het weekend van 3 & 4 september vrij in je agenda!

 

Buitenlandse stage Luxemburg badminton feluba BTH '86 seizoen 2022-2023 Yonex BMW L. Louyet Castaar Argenta Alsemberg Dworp Blue Note Pub