Update regeling speelmomenten augustus 2020

Na overleg met de Halse sportdienst worden er een aantal wijzigingen doorgevoerd wat betreft de speelmomenten voor recreanten en competitiespelers op woensdagavond.

Recreatieve spelers die op woensdag van 19u tot 20u30 spelen op zaaldeel B, zullen – tijdelijk – hun speelmoment gewijzigd zien van 19u30 tot 21u. Er wordt gevraagd om effectief om 19u30 aanwezig zijn aan de ingang van het sportcomplex. Er zullen 20 recreatieve spelers worden toegelaten – wat overigens een normale bezetting is. Wie zeker wil zijn van zijn plek kan onze secretaris Kevin Van Cutsem contacteren via kevin@badmintonhalle.be.

Competitiespelers zullen aanwezig kunnen zijn op één van de twee sessies; OF van 19u30 tot 21u00 OF van 21u00 tot 22u30.
Wees aanwezig op het startuur van de door jou gekozen sessie. Er zullen 20 spelers per sessie worden toegelaten.
Wie zeker wil zijn van zijn plek kan onze secretaris Kevin Van Cutsem contacteren via kevin@badmintonhalle.be.

  • Kleed je thuis om en probeer ook thuis te douchen.
  • Verplaatsingen in de sporthal dienen op dit moment nog met een mondmasker te gebeuren. Tijdens het spelen zelf mag je dit gelukkig afzetten.

Deze regels gelden vanzelfsprekend ook voor de speelmomenten op donderdag én zondag. Respecteer deze, zodat we met zijn allen binnenkort opnieuw zorgeloos van onze sport kunnen genieten.

 

Badmintonteam Halle '86 badminton Sportcomplex De Bres recreatief badminton competitie dames ladies heren jeugd jeugdopleiding jeugdspelers