BT Halle wint en verliest in 2de competitieweekend

1H strijdend ten onder

Zaterdag stond in 2de Provinciale A de wedstrijd W&L – Halle op het programma. Ons eerste team pakte op speeldag 1 nog twee punten na een 7-1 overwinning, maar moest dit weekend nipt de duimen leggen. Hoewel de uitslag misschien anders doet vermoeden, 6-2 verlies, werd er gevochten voor elk punt. In de eerste dubbel verloren Tom De Witte en Arno De Witte hun eerste set met 21-18, maar knokten zich in de 2de set terug met een 13-21 stand als resultaat. In de derde set werd er helaas verloren met 21-11. De toon was gezet want ook in 2 volgende dubbels én 2 enkelwedstrijden waren er drie sets nodig. Invaller Johnny Van Damme, bekend van het mirakel van Merchtem met 2H, speelde maar liefst 9 sets tijdens deze ontmoeting!

Perfect rapport voor 3H

Onze 3de ploeg moest voor het eerst dit seizoen hun wedstrijdtenue aantrekken voor de wedstrijd tegen Tervuren. Kapitein Kevin van Cutsem won beide dubbels (samen met Sander Scheurwater en Maarten Francois) en mocht al snel ook 2 winnende dubbels van Rhys Devalckeneer (samen met Tom Lambert en Bavo Barbé) op het wedstrijdblad noteren. Na nog geen 45 minuten badminton stond er al een 4-0 voorsprong voor Halle op het scorebord. Van spanning was er tijdens het enkelspel geen sprake. Tom Lambert en Sander Scheurwater wonnen beiden overtuigend. 6-0 en boeken toe voor Tervuren. Maarten Francois en Bavo Barbé zorgden in hun laatste wedstrijd van de avond nog voor de alleszeggende 8-0 uitslag.

Badmintonteam Halle badminton Tervuren VVBBC Sportcomplex De Bres winst Kevin Van Cutsem Maarten Francois Bavo Barbé