Organiserend comité viert 5de Algemene Quiz

Gisteren ging in Dworp de jaarlijkse quiz van Badmintonteam Halle door. De quiz was reeds aan zijn 5de editie toe en heeft dit mede te danken aan de inzet van het organiserend comité van de club: Christof, Kevin en Thomas.

“We proberen om elk jaar een quiz in elkaar te boksen die én niet te moeilijk is én nog een uitdaging is voor teams die iets regelmatiger quizzen.” zegt Christof. Ook gisteren bleken heel wat teams tevreden over de organisatie en de kwaliteit van de vragen.

Als de quiz dan zo’n succes is, moet er dan niet op zoek worden gegaan naar een grotere zaal om meer teams te kunnen verwelkomen? Nee, zeggen Kevin en Thomas. “We willen de charme van de quiz behouden. We organiseren hem al 5 jaar op deze locatie en willen niet uitbreiden omdat dit de charme van de quiz zou tenietdoen. Het moet ook nog beheersbaar blijven.”

De organisatie wou ook nog eens de vrijwiligers bedanken die van deze quiz mee een succes maken. Bedankt aan Hilde, Lien, Evi, Lisa, Birgit, Arno, Niels en Ben!

Last but not least: bedankt aan alle ploegen die de voorbije 5 jaar kwamen meequizzen!

Kevin Van Cutsem Thomas Decamps Christof Blijkers Quiz Badmintonteam Halle