Gooikse onderneemster ontwerpt trofee Castaar International

De Castaar International is in 2022 aan zijn eerste editie toe. Het internationaal toernooi kent geen ideale omstandigheden gezien COVID nog steeds roet in het eten gooit en tal van maatregelen ervoor zorgen dat er nog steeds geen sfeervol toernooi – zoals we het vanouds kennen – kan georganiseerd worden. Toch zet BTH ’86 door.

De Gooikse onderneemster Jodie De Greef is net als de Halse badmintonclub ambitieus en stapte zonder verpinken mee in het avontuur om van de Castaar International op termijn een echt toptoernooi te maken. Dat doet ze door voor de winnaars in de hoogste reeks een unieke trofee te ontwerpen én deze ook zelf te produceren. Haar bedrijf noemde ze Argalie; naar haar totemnaam in de jeugdbeweging. Benieuwd naar wat Jodie nog allemaal kan? Neem een kijkje op haar website en steun deze jonge lokale onderneemster.

 

Castaar International Kevin Van Cutsem Sportcomplex De Bres BTH '86 badminton BWF Badminton Europe