1G niet op de afspraak tegen Leuven

1G begon als leider aan speeldag 2 in 4de Provinciale A na de 8-0 zege tegen Tienen BC. De tegenstander van gisteren, Kill Leuven, speelde eerder gelijk tegen Boutersem. Al snel op de avond bleek dat de mannen van 1G niet volledig op de afspraak waren en dus moesten rekenen op de dames om de wedstrijden in het voordeel van BTH ’86 te laten uitdraaien. Dat lukte, waardoor er nog nipt een 4-4 gelijkspel uit de brand kon gesleept worden. Door dit gelijkspel is Badmintonteam Halle ’86 zijn leidersplaats – tijdelijk – kwijt aan Nero’s Hoeilaart die hun tweede zege op rij pakten. Pittig detail; de tegenstander op de volgende speeldag is datzelfde Hoeilaart.

 

BTH '86 Badmintonteam Halle '86 badminton halle Sportcomplex De Bres Argenta Alsemberg Dworp Blue Note Pub Halle BMW Louyet Thomas Decamps VVBBC Badminton Vlaanderen