COVID-19 virus treft ook het Belgisch badminton

De Koninklijke Belgische Badminton Federatie, de Ligue Francophone Belge de Badminton en Badminton Vlaanderen hebben na intern overleg beslist om alle badmintontornooien en competities op nationaal, regionaal en provinciaal niveau tot en met 19 april 2020 niet te laten doorgaan. De federaties volgen hiermee de richtlijnen op federaal, regionaal en/of lokaal niveau om de verspreiding van het coronavirus in ons land zoveel mogelijk tegen te gaan en te vertragen.

Naar analogie met deze beslissing zal BTH ’86 alle speelmomenten, trainingen én competitiewedstrijden annuleren – vanaf vrijdag 13 maart tot en met 19 april 2020. Dat wil zeggen dat er zowel door jeugdspelers, recreanten als competitiespelers niet zal kunnen gebadmintond worden.

Het clubbestuur volgt de situatie op de voet en zal ten gepaste tijde verder communiceren mocht de situatie wijzigen.

Sportcomplex De Bres Badmintonteam Halle '86 badminton badminton spelen in halle badmintonnen jeugd recreatief competitie