Trieste herfstdag voor 1G

Onze gemengde ploeg moest voorbije zondag erg vroeg uit de veren voor zijn 2de wedstrijd van het seizoen in en tegen Zoutleeuw, zo’n uur en 15 minuten van Halle.
Zoutleeuw was voor Halle een onbekende tegenstander; er werd in 31 jaar tijd nog nooit tegen gespeeld. De heren- en damesdubbel was in de eerste set dus vooral aftasten. Dames Frauke en Kim verloren deze eerste set met 21-10. Heren Kevin en Thomas konden deze ook niet winnen en verloren met 17-21. Heel ander verhaal in set twee – toch wat betreft de heren – want daar werd er zowaar gewonnen met 21-23. De dames moesten zich opnieuw gewonnen geven na een teleurstellende 21-11 score. Kevin en Thomas stranden op een zucht van winst nadat de derde set met 21-19 verloren ging na een ware inhaalrace; Roel en Danny Henckaerts kwamen met de schrik vrij gezien ze eerder nog 20-13 voor stonden.┬áIn de overige zes wedstrijden kwam Halle er weinig of niet aan te pas wat resulteerde in een logisch 8-0 verlies. Ook enkelspecialist Bavo Barbe kon tegen Korneel Vanham geen vuist maken.

1G moet dringend herbezinnen na eerder tegen Volano een makkelijke zege te hebben laten liggen. Op woensdag 17 oktober om 20u moet BTH’86 het thuis opnemen tegen Herne.

Badmintonteam Halle '86 VVBBC Gemengde competitie Zoutleeuw badminton Halle