2H start seizoen met een nederlaag

Onze tweede ploeg kwam gisteren voor het eerst dit seizoen in actie. Het team van ploegkapitein Johnny Van Damme moest het op verplaatsing opnemen tegen Drop Merchtem. Na de dubbelwedstrijden stond Halle al 3-1 in het krijt; al had het duo Thomas Decamps/Johnny Van Damme hun wedstrijd evengoed winnend kunnen afsluiten. Tegen Merchtemnaren Marc Van Holsbeeck en Sam Junius werd het 21-11, 15-21 en 22-20. In het enkel kon enkel Floris Van Brabandt winnen hoewel ook hij drie sets nodig had. Thomas was er echter ook dichtbij tegen Wim Seghers (21-13, 17-21 en 21-12). Een gelijkspel behoorde duidelijk tot de mogelijkheden. Helaas werd er met 6-2 verloren.

2H moet zondag 30 september om 18u vol aan de bak in de Halse sporthal tegen Pluimke Klop Huldenberg.

Status quo voor 4H

Onze jongste selectie speelde zondagnamiddag in de Sport’o’droom tegen Smashing Boutersem. Na de eerdere 8-0 winst tegen Shuttles Opwijk waren de verwachtingen hooggespannen. Boutersem bleek echter van een ander formaat en drukte onmiddellijk stevig door. De drie eerste wedstrijden werden door de thuisploeg gewonnen. Het duo Maxime Deryck en Ignas Heyns was hierdoor in de laatste dubbel extra gemotiveerd en puurde er drie spannende sets uit (21-13, 19-21 en 22-20), maar gewonnen werd er  niet. In het enkel kon Halle zijn stempel niet drukken hoewel ook hier Timon Denayer en Maxime Deryck er nog dichtbij kwamen. Meer dan een doekje voor het bloeden was hun prestatie echter niet. De zware 8-0 eindstand stond op het scorebord.

4H mag zaterdag 29 september om 16u thuis herkansen tegen Dijlevallei.

Argenta Dworp Badmintonteam Halle '86 badminton halle