Herfststage

In de herfstvakantie van 2024 organiseert Badmintonteam Halle een herfststage voor jeugdspelers (6 tot 16 jaar). Wij verwelkomen zowel leden als niet-leden voor vier volle dagen badmintonplezier onder begeleiding van gediplomeerde trainers.

Over de herfststage

Gedurende vier dagen (zonder overnachting) worden de deelnemers ondergedompeld in de wereld van het badminton. Door middel van spelvormen en leerrijke oefeningen scherpen de deelnemers, beginneling of gevorderde, hun badmintontechniek (verder) aan. Daarnaast is er ook oog voor enkele andere sporten als afwisseling, maar de focus ligt uiteraard op het badminton.

Beginners zullen op een leuke manier kennismaken met de sport, terwijl doorwinterde jeugdspelers een extra uitdaging krijgen om hun spel op enkele dagen tijd te verbeteren.

Praktisch

De herfststage vindt plaats van maandag 28 tot en met donderdag 31 oktober, tijdens de herfstvakantie. Elke stagedag start om 8u30 en eindigt om 17u00. Een halfuur voor aanvang en een halfuur na afloop wordt er nog opvang voorzien. De herfststage gaat door in sportcomplex De Bres, Monseigneur Senciestraat 13, 1500 Halle.

Elke deelnemer neemt zijn eigen lunchpakket mee voor ’s middags, alsook drank en eventuele versnaperingen voor tijdens de dag. Tijdens het middageten trakteert de club elke deelnemer op een verfrissend drankje in de sportcafetaria.

Het wordt een actieve herfststage, dus sportkledij en -schoeisel zijn verplicht. Een racket kan bij de club ontleend worden indien nodig.

Inschrijven

Inschrijvingsgeld

Het inschrijvingsgeld bedraagt €120 (leden1) of €130 (niet-leden) en dient binnen de twee weken (en vóór 28 oktober) overgeschreven te worden naar BE84 9731 8018 9759 op naam van Badmintonteam Halle vzw. Normaal gezien kan je via je mutualiteit nog een deel van het inschrijvingsgeld recupereren. Wij stempelen je attest met plezier af!

Inschrijvingsformulier

De plaatsjes zijn beperkt, dus schrijf je snel in via onderstaand formulier! Nog vragen? Contacteer ons gerust via jeugd@badmintonhalle.be.

  1. Onder leden wordt verstaan: een speler die zich reeds ingeschreven heeft voor seizoen ’24-’25 én waarvan we het lidgeld al mochten ontvangen. ↩︎