10e Algemene Quiz BTH ’86

Afgelopen vrijdag 11 oktober organiseerde Badmintonteam Halle ’86 voor de 10e keer zijn jaarlijkse Algemene Quiz in zaal Lindegroen, Buizingen. Het evenement was volledig volzet met 29 enthousiaste ploegen die de strijd met elkaar aangingen. De quizavond was opnieuw een succes, mede dankzij de gedreven inzet van onze quizmasters: Sander, Johnny, Lieven en Thomas. Voor Thomas was dit een bijzondere editie, aangezien hij al tien jaar onafgebroken de quiz mee in goede banen leidt. Proficiat!

Na een avond vol uitdagende vragen en een gezonde dosis competitie, werd de ploeg (moeten we nog verzinnen) uiteindelijk gekroond tot winnaar. Ze wisten met hun kennis de overwinning te behalen en namen trots de eerste prijs mee naar huis. Under Siege III eindigde op een sterke tweede plaats, en N-VA Halle vervolledigde het podium met een mooie derde plek.

De avond verliep in een gezellige sfeer en bracht zowel recreatieve als competitieve spelers, vrienden en familieleden samen voor een avond vol plezier en uitdaging. Naast de deelnemers willen we ook onze vrijwilligers en sponsor bedanken, zonder wie dit evenement niet mogelijk was geweest. Dankzij hun steun en betrokkenheid werd de quizavond een groot succes.

We kijken nu al uit naar de editie van volgend jaar, en wie weet, misschien verlaat jouw ploeg dan het podium als winnaar!

Nogmaals bedankt aan iedereen voor hun aanwezigheid, en tot volgend jaar!