Lindemans partner van 9de Algemene Quiz met Tarot-bieren

Brouwerij Lindemans zal op vrijdag 13 oktober visueel én fysiek aanwezig zijn tijdens de 9de Algemene Quiz van Badmintonteam Halle ’86. Na een eerder partnership bij de 5de editie van de jaarlijkse quizavond, heeft onze commerciële cel dus opnieuw een akkoord gevonden met de Vlezenbeekse bierbrouwers. Lindemans is niet meer weg te denken binnen het Belgische én internationale bierlandschap en maakt nu ook naam met de recent gelanceerde ‘Tarot Noir’ en ‘Tarot d’Or’; een sterkere variant binnen het assortiment fruitbieren.

Alle deelnemende ploegen gaan alvast naar huis met het bier, maar het kan ook geproefd worden tijdens de quiz. Ook andere bieren uit het Lindemans-gamma worden er fris geserveerd.

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Ben jij al ingeschreven voor de 9de Algemene Quiz? Deelnemen kan met een ploeg van 4 tot 6 personen.
Inschrijven kan via deze link: badmintonhalle.be/agenda